Ekim 07, 2008

Güle güle!..


"Adam gibi adam" dedi taraftar ona! Ve O, bugün çıktı; "Adam gibi geldim, adam gibi bitiriyorum" diyerek, parayı gündeme getirenlere, görevdeyken teknik adam arayanlara tokat gibi ama yine saygılı cevaplar verip gitti! Belki de başarısız oldu, ama adamlığı baki kaldı! Güle güle Ertuğrul Sağlam..

2 yorum:

Tuner dedi ki...

Adam gibi adamlık'la hoca olunmuyor malesef...
Benim aklımda kalanlar gelirken verdigi "Baskılı heyecan veren futbol" sözünü 50-60 maçta göremedigimizdi.Derbilerde ve deplasmanlarda oynanan silik futbol.Evinde yaptıgın maçlarda anlık parlamalarla kopartılan maçlar...Kimse Mourinho adam mı diye konuşmuyor hatta karaktersiz diyor ama hocalıgını tartışailen yok...

Can Tanaydi dedi ki...

Ertuğrul Sağlam'ın hocalığını ben de tartışmam, kesinlikle Beşiktaş'ı taşıyabilecek bir hoca değil. Ancak bugün canlı yayında şunu tekrar gördük ki; Yıldırım Demirören ve Sinan Engin'i toplasan 1 adam etmez.
Sözün özü; Demirören eğer Ertuğrul'un 10'da 1'i kadar adamsan Sinan'ı ve tüplerini al git.
Bu kulüp hocasız kalmaz, illa bulur birini ama senin yüzünden büyüklüğünü kaybediyor!..
Zamanında "Yeter artık Seba" diye bağıran kendinibilmezler bile kendilerine geldi, sen hala gelemedin.
İşin en acısı; Demirören ve Seba gelecekte iki eski BJK başkanı olarak hatırlanacak. Dışarıdan bakıldığında sıfatınız aynı ama Demirören sen büyük Seba'nın bıyığının teli olamazsın.
ÇEK GİT!..
Tüpçüyü alana Sinan Engin bedava!..

Related Posts with Thumbnails