Ağustos 24, 2009

Ankara UTD


Ankaragücü'nde düzenlenen olağanüstü kongrede olağan bir şekilde yeterli katılım sağlanamadığından 30 Ağustos'a ertelendi. Ancak 30 Ağustos'ta yeterliliğe bakılmadan yapılacak kongre diyor geçici başkan. Cemal Aydın ve Melih Gökçek Ankaragücü'nü kurtarmak için çok çalışıyor da diyor. Nasıl bir başkandır ki bu zat, başkanlığı devretmek için bu kadar hevesli olsun. Melih Gökçek'in oğluna geçecek başkanlık. O da takımı Ankara'nın özlediği(!)* şampiyonluğa ulaştıracak.
Federasyon karşı çıkıyor gibi yazılıyor çiziliyor ama bu kankalık sisteminde federasyonda okeyler bu işi.
Sorular belli şimdi. Madem bu kadar heveslisiniz niye Ankaraspor'a bu kadar masraf edildi? Röber niye geldi? Futbolcu niye alındı? Onlara ne olacak şimdi? Küme düşme garantili mi oynayacaklar?
Sonunda spor ibaresi olmayan kulüpleri severim Türkiye'de ama Ankaragücü'nü bu grubun dışına çıkarmak zorunda kalacağız gibi. FIFA ve UEFA'yı göreve davet ediyoruz. 100 yıllık çınar seçim malzemesi oluyor.
Taraftarın ne düşündüğünü, ne yapacağını duyamadık daha. Onlarda Gençler tribünü ile birleşsinler mesela ya da komple Ankaraspor maçlarına gitsinler. Zaten onları düşünen yok gibi.

*sahip olunmayan birşey nasıl özlenir?

Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails