Ocak 28, 2009

Bizde Irkçılık Olmaz


Hep böyle söyleriz değil mi? Biz dünyanın gördüğü en ılımlı, en misafirperver, en olumlu toplumuz... Geçiniz Efendiler. Biz buyuz işte. Balili Sivas'ta oyuna girerken kendi taraftarları "Kahrolsun İsrail, Yaşasın Balili" diye bağırırken ne kadar ırkçıysak, bugün Ali Sami Yen'de "Kahrolsun İsrail, O. Çocuğu Balili" diye bağırılırken üstüne bir de tüy ekerek ırkçılığımızı gösteriyoruz. Bazı zamanlar gerçekten bu ülkede yaşamakla mutlu oluyor muyum sorguluyorum...

3 yorum:

Arkhe dedi ki...

Hadi maç diyelim, sinir diyelim, insan kendini kaybeder diyelim, yine de kabul edemeyelim ama hadi anladık diyelim.

Üşenmezsen 80bindeki yorumlara bak. İşin daha kötü yanı insanların bu yaptıklarını savunabilmesi hatta bu tezahuratın ırkçılık olduğunu iddia edenleri İsrail yandaşlığı ile suçlamaları..

İnanılmazlar..

ygtylmz dedi ki...

Bugün maçta Baliliye o şekil küfür etmelerinin nedeni gerçekten İsrailli olmasımı , mesela gs bugün 4-0 falan kazansa baliliye küfür ediceklermiydi . Hayır tabikide . İşte meziyette böyle skorlarda kendini tutmak ve söylediklerine hakim olmak . Gerçekten bugün statta o tezahuratı yapan herkese yazıklar olsun ! Bülen Uygun'a edilen küfürlere ise birşey söylemeye gerek yok !

Adsız dedi ki...

hadi küfüre ırkçılık diyorsunuz da, "yaşasın" nasıl ırkçılık oluyor?

Related Posts with Thumbnails