Kasım 30, 2010

Tarih Bunu Da Yazar.


Jose tarihinde ilk kez 5 gol görüyor kalesinde, hem de Ondan en çok nefret eden güruhtan. Kedi-fare oyunu bir sonraki maça kadar Barça'nın, Mourinho'ya karşı elinde bir koz olarak duracak.

Real Madrid ise 1994 yılından sonra bir kez daha Nou Camp'tan 5-0 yenik ayrılıyor. Hemen 1 sezon sonra Bernabeu'dan aynı skorla göndermişti Real, Barça'yı. Rövanş da en az bu kadar heyecanlı ve sert olacaktır.

Messi ve CR7'nin çingeneliklerine maçın sonunda, bizim 2 sene önce yaşadığımız Ardalı, Semihli, Sabrili, Emreli, Luganolu kavganın benzerinin eklenmesi, futbolcuların dünyanın her yerinde aynı olduğunu göstermiş oldu. Arka arkaya topuk pasları da Volkan topu poposuyla kontrol etmesinden çok farklı değil. Her faulde tüm Barçalıların koşa koşa olay mahalline gelmesi de nefretin göstergesi gibi.

Buraya kadar bizimkilerden pek farkları yoktu da, sonrası ders. B plansız Guardiola alenen ders verdi. Casillas'a gelen her topun neredeyse gol olduğu maçta, Mourinho'nun da defansını harcarız dedi Barçalılar. İntikam ağır oldu. Mourinho'nun saha kenarında bu kadar sakin olduğunu görmek de güzel.

Mourinho'nun 3 ve daha fazla golü sadece 7 maçta yedi. Leiria'da Sporting'den 4 gol, Porto ve Chelsea'de 1er kez 3 ve Inter'de 4 kez 3 gol. Tarihine ilk 5 olarak ekledi bunu da Adanalı.

Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails