Ekim 18, 2008

INONU


Birçoğuna göre gelmiş geçmiş en iyi futbolcu olan Pelé'nin yorumuyla "Dünyanın en güzel manzaralı,en güzel konumlu stadı"
Bu da 1939'da yapılan ölçekli modeli;

Ekim 17, 2008

DAYAN KOCA ADAM



Anıl Aydın kan kanseri evet bildiğiniz lösemi.. İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde yatıyor şu anda.Bu yazı hangi sebeple nereden ulaştıysa sana bil ki Anıl için ciğeri yanan biri sayesinde ulaştı. Yollama bu yazıyı 10.000 kişiye 5 gün içerisinde dileğin gerçekleşmesin sadece kan ver yeter, belki de o ilik sende.. Ve kan vermeye gidecek arkadaşlarına,eşine dostuna gönder bu yazıyı.Bize silinmiş öğeler değil kan lazım ilik lazım.

VER ŞU İLİĞİ BİZ DE CANIMIZI VERELİM SANA.

Kemoterapi olmadı!!! Tek çözüm İlik Nakli; elimizde olan süre 60 gün..Anıl için canımız için iliğinin uyup uymadığını öğrenmek için Kan tahlili yaptırmak isteyenler, ki bu mail size ulaştıysa vermeme gibi bir durumun olacağını düşünmüyoruz çünkü dediğimiz gibi içimizden birilerine gönderdik; sana da ulaştıysa sen de Dayan Koca Adam diyosun aşağıdaki adreslere gidip 10 dk ayırın yeter.

İSTANBUL:

Çapa Tıp FakültesiTemel Bilimler BinasıAcil Giriş Kat:2 no:10Tıbbi Biyoloji Ana Bilim Dalı

ANKARA:

Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi

İZMİR:

Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi


Anıl'ın durumu nasıl diye sormak için değil de annecim, dayıcım ben de kan verdim inşallah benim iliğim uyar demek için arayabileceğiniz telefon numaraları:

Annemiz Nazan Aydın: 0 506 533 82 33

Dayımız Gökhan Serttaş: 0 542 362 43 43

Ev arkadaşı, canı-ciğeri Yalın Doğu YARKAYA: 0 532 303 17 63

Ekim 16, 2008

Ceyhun Eriş @ FC Seoul



Ben mi yeni duyuyorum yoksa pek haberi geçmedi mi ortada emin değilim ama Ceyhun kariyerine Şenol Güneş'in takımı FC Seoul'da devam ediyor sezon başından beri.8 Temmuz 2008'de 3 yıllık kontrat imzalamış ve orda keyfi fazlasıyla yerindeymiş.
Ortega'yı domine eden adam G.Koreliler'e neler yapar onu hiç düşünmek bile istemiyorum...



p.s. Bu adamın 5 kasim 2006 Genclerbirligi Ankaragücü maçında attığı golden sonra yerde sürüklenirken yaşadığı sakatlık da literatüre girmiştir sanırım.Boyle bir sevinç mi olur?Böyle adamın kolu mu çıkarılır?

Ekim 14, 2008

Haciz


Klupte koltukların bilgisayarların hacizlenip kaldırıldığını görmüştüm ama bunu ilk defa görüyorum.Dün, Kocaelisporlu eski oyuncu Haydar Koç, geçen sezonki alacaklarını alamadığı için Kocaeli 1. İcra Müdürlüğü üzerinden haciz işlemi yürütmüş ve klüpten toplam değeri 2bin lira biçilen 4 bilgisayar ve 12bin lira biçilen (MasterCard bizi kandırdı mı?) Bank Asya 1. Lig Şampiyonluk kupası hacizlenmiş.Bunun duygusallığı üzerinden birşeyler yazmayacağım.Sadece takıldığım 2 nokta var

1.Bu klüp Süper Lig'e çıkıp bir önceki sezona göre yaklaşık 10 milyon fazla geliri garantilememiş midir?Peki 40 bin lira için bir klubun -hele böyle bir gelir aşaması kaydetmesine rağmen- Şampiyonluk kupasını haczettirmesi normal midir?

2.Bir klubün başkanı ( Serhan Gürkan) nasıl olur da şöyle bir açıklama yapma gafletine kapılabilir?

"Olayı yerel basından duydum , ''Avukat niçin böyle bir şey yapmış anlamadık. İşgüzarlık etmiş. Neyin ne olduğunu avukattan öğreneceğiz. Olayı basın çok büyüttü, avukatla görüşüp halledeceğiz. Kupanın satılması söz konusu olmaz "

Bu ülke bu kluplere bu klupler de böyle başkanlara emanet oldukça burnumuz boktan kurtulmaz...

Kahroluyoruz


Karşıyaka taraftarının kötü gidişe karşın tesislere astığı pankart...
Related Posts with Thumbnails