Kasım 27, 2010

Manuel Fernandes Beşiktaş'ta.


Devre arasını beklemeden transfer geldi. Avrupa'da oynamayacak olması handikap. Devre arası kampına geç katılmayacak olması da avantaj. Aurelio-Ernst-Guti-Fernandes 4lüsü de Türk Futbol'undaki orta saha sorunun gözler önüne seriyor olsa gerek. Fink ve Ferrari de yolcu.

Derbide Son 20 Sezon.





Kasım 26, 2010

Hafta Sonu 4 Derbi


Hepsi Pazar günü, hatta neredeyse hepsi üst üste. Bunu anca biz beceririz. Elbette futbol kadar izleyicisi yok basketin ya da voleybolun ama 3 federasyon koordine olabilse? Ne bileyim 1-2sini cumartesiye atlatsalar? Hava kapalı İstanbul'da hafta sonu, belki insanlara bir alternatif çıkarabilirsiniz.

En basiti FB-GS voleybol ve basketbol maçlarını arka arkaya koysanız, cumartesi günü aynı salonda, en azından oyunculara bir şevk falan gelir, oyun güzelleşir, birbirlerinin sesi yerine tezahürat duyabilmek futbolcular kadar onların da hakkı olmalı. Futbolda derbi haftasında gün içinde yapılacak maçlarda pek de olay çıkmayabilir, ya da engelleyin onu da artık. Ya da anlaşın bir kaç okulla, öğrencilerini getirsinler maçlara. Çok mu zor? Bir Avrupa ya da Dünya Şampiyonası daha mı bekleyeceğiz salonların dolması için?

Şunu da unutmamak gerekir ki, namağlup finale giden Fenerbahçe Acıbadem geçen sene €3200 ceza yemişti, Avrupa Voleybol Federasyonun'dan, seyirci azlığı sebebiyle. Tribünler dolmasın diye uğraşıyor gibiyiz.

Maç saatleri aynen şöyle;
28 Kasım Pazar
15:00 Erkekler Voleybol - FB v GS
17:30 Bayanlar Voleybol - FB v BJK
19:00 Futbol - GS v BJK
19:30 Bayanlar Basketbol - FB - GS

Edit: BJK CT - MP TS BBL maçına, Antep-Trabzon futbol maçını denk getirmek de mümkünmüş.
Related Posts with Thumbnails