Ağustos 05, 2010

Belgrad Deplasmanı

Beklediğimiz oldu ama penaltıya kadar geçen süre geçen haftanın tekrarı gibiydi. O arada Aykut'un sahne alışı rahatlattı. 5-1 işimizi gördü. İlk kez de Sırp takımını elemiş olduk.
Geçen sene gibi başlangıç yapıyoruz yine. Arda, Mustafa Sarp, Kewell geçen sene gibi başladılar. Bir de yine kolay gol atıp, kolay gol yiyoruz. Şimdilik pek bir değişiklik yok.
Pino ve Batdal'ı ilk kez izlediğimi düşünürsek bıraktıkları intiba beklediğimden iyi oldukları yönünde. Çana'yı zaten tanıyoruz. Bu maçta kart bekliyordum ondan ama ümitlerimi boşa çıkarttı.
Söylememiz gereken ve sıkça tekrarladığımız her şeyi Prekazi de söyledi maç sırasında. Laubiliyet, topu bekleyen oyuncular, defanstaki iletişim sıkıntısı. Sezon başı, hava sıcak, rehavet diyerek şimdilik bunları askıya alalım. Sezon boyu konuşulacak nasılsa bunlar.
Bu arada maç öncesi NTVSpor'da 2 saat program yapmaya gerek yokmuş. Programdaki Sergen kötümserliği, UEFA2000 yolunda her maçtan önce yaptıklarını hatırlattı. Hasan Şaş'ın bir programda anlattıklarına göre, o dönemde Dortmund sizi ezer, Leeds sizi yer gibi direk kötümser konuşurmuş her kuradan sonra. Yine aynısını yaptı.
Şimdi sıra Beşiktaş'ta. Yarın 4 takımla girelim kuraya, kısmetse 4 takımla da gruplara devam edelim. Biraz puan toplamak gerek.
Formaya sıra gelmedi ama gerçekten bu mercan iyice kötü olmuş. Maç içinde rakibe güven verir gibi duruyor. Turuncu iyiydi, mor da rakibi sıkan bir renkti ama bu mercan çok yumuşak olmuş. Kremi de sahada görelim öyle karar verelim ama turuncu hala tektir nazarımda.

Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails