Haziran 16, 2011

Forlan, Reyes, Ujfalusi


Avrupa'da oynamayacak bir takım için lüks bile denebilir bu 3lü. Transferlerin kesinliği ve maliyeti belli olmasa da Terim komutasında bize çok yarar sağlayacakları kesin.

1 sene önce UEFA Kupası'nı biraz şansın yardımıyla da olsa alan takımdan 3 tane ilk 11 oyuncusu almak sadece lig ve kupa hedefi olan Galatasaray için yeterli olabilecek bir hamle. Uzun yıllardır beraber oynuyorlar. Şampiyonluk hasretleri ve fullenme ihtimali yüksek Seyrantepe de cabası.

Forlan'ın bir sene önce tavan yapan performansının üstüne Dünya Kupası sendromuna girmesi, bu sene tekrar eski formunu yakalayabilme ihtimalini artırır, zaten karşısında La Liga ya da Dünya Kupası'nda oynayan defanslar olmayacak.

Ujfalusi bol bol kart görür. Messi'nin ayağına bastığı şekilde buralarda birine basarsa, bastığı adam devreyi kapatır muhtemel.

Ama bomba Jose Antonio Reyes'tir. Real'in son şampiyonluğunda, ligin son maçı Mallorca maçında oyuna sonradan girip, maçı çevirmesi, üstüne geçen sene UEFA'da önce bizi sonra diğer takımları yakmasıyla, şu 3lünün en world-class oyuncudur. Arsenal yıllarından çok o Mallorca maçıyla beni mest etmişti yeterince.

Tabi gelenler gideceklerin habercisi gibi. Kanat ve forvet bolluğu yaşıyoruz şu an.

Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails