Haziran 19, 2009

Yeşil Kırmızı Gündem


Sezon içinde belirttiğim, öngördüğüm sezon sonu dağılması bu sene tam anlamıyla gerçekleşmedi aslında. İstikrar adına atılan en büyük adım Reha Kapsal ile devam kararıydı... Federasyona başvuran Kerem, Ahmet Çağıran, Yunus, Eser ve Aydın serbest kalacak gibi gözükürken takımdan alacağı olmasına rağmen "Karşıyaka'ya para kazandırmadan gitmem. Federasyon'a da başvurmam" diyen Cihan Yılmaz Sivasspor'la anlaştı. Sivas'ın 500bin liralık teklifini az bulan Karşıyaka yönetiminin Cihan'ın da alacağı olan 124 bin lirayı silmesi halinde bu transfere "ok" diyeceğine kesin gözüyle bakıyorum. Takımda kalan ve tek para edecek kişi olan U19 Rıdvan da gidici duruyor. G.Antep'ten gelen 600 bin liralık teklife karşılık 1 milyon ya da 600bin + Olcan isteğinde bulunan yönetim bu iki transferden gelecek para ve Yaşar Holding'ten gelecek ilk taksit 750 bin lira ile bir nebze nefes alacak gibi duruyor.

Bu sene iskeleti elde tutulabilecek gibi gözüken kadroya takviyeler ise ufaktan başladı. İlgilenilen ve görüşülen oyuncular arasında ilk transfer Ayhan Evren oldu. 1982 Hollanda doğumlu olan Ayhan EVREN, PSV Eindhoven altyapısında yetişip, sırasıyla Ankaragücü,Eskişehir Elazığ ve Van takımlarında oynadı. 12 kere milli olan Ayhan, sağ bek mevkiinde görev alıyor.


Transfer konusu açılmışken Basketbol Takımının da başına geçen sene bir süre Beşiktaş'ta görev yapan Hakan Demir getirildi...

Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails