Mart 03, 2009

Ölümle Korkutup, Sıtmaya Razı Etmek


AC Milan'ın, Los Angeles Galaxy'den kiralamış olduğu Beckham'ı renklerine bağlama girişimi başarısızlıkla sonuçlandı. AC Milan'ın Los Angeles Galaxy tarafından Beckham için talep edilen 10 milyon dolarlık bonservis bedelini ödemeye yanaşmaması, sorunun bir ara formülle çözülmesini beraberinde getirdi.

İtalya ve ABD basınındaki haberlerde, varılan uzlaşıdan tüm tarafların memnun oldukları belirtildi. Buna göre Milano'da olmaktan mutluluk duyan Beckham, sezon sonuna kadar kiralık olarak AC Milan'da top koşturmaya devam ederek, 2010 dünya kupasında İngiltere milli takımındaki yerini perçinleme olanağı bulmuş olacak.

AC Milan, Beckham'ı hemen kaybetmemenin huzurunu, Los Angeles Galaxy ise İtalya'daki futbol sezonu sona erdiğinde İngiliz oyuncunun tekrar yuvaya dönüşünün mutluluğunu yaşayacak. 17 Haziran'da Los Angeles'a dönecek olan Beckham, Play Off'larda mücadele edecek.

Los Angeles'teki CBS gazetesi, taraflar arasında konuya ilişkin resmi anlaşmanın en geç cuma gününe dek imzalanacağını yazdı. Haber İtalya'daki spor basını tarafından da teyit edildi. La Gazzetta dello Sport'ta bugün yer alan bir değerlendirmede, "AC Milan bu sayede, sahada iyi bir performans sergileyen, ticari ve medyatik açıdan ise bir altın madeni olan oyuncuyu sıfır maliyetle haziran sonuna kadar oynatma imkanını sahip oldu. Bu, kırmızı-siyahlı kulüp açısından ideal bir çözüm. Milano'da kalıcı olmayı isteyen David için ise çok da ideal olmayan bir çözüm" ifadeleri kullanıldı. Bu arada medyaya göre Beckham gelecek sezon Milan'a dönmek için cebinden 7 milyon dolar ödeyecek. LA Galaxy'nin "serbest bırakma" için istediği 10 milyon dolara karşılık, Milan 3 milyon dolarlık ücret öneriyordu!


Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails