Kasım 11, 2008

Arda ve Erhan


Beşiktaş Spor Külübü, kanser tedavisi görürken yaşamlarını yitiren Kara kartal hayranı İzmirli Arda Kızılay (14) ve Erhan Meşakkat'i (16) unutmadı. Siyah-beyazlılar 7 Kasım'da oynanan Beşiktaş-Kocaeli maçında 'Arda Kızılay ve Erhan Meşakkat kalbimizdesiniz' yazılı pankart açtı.

Bunun mukabilinde ise Kemik İliği Transplantasyon ve Onkoloji Merkezi Kurma ve Geliştirme Vakfı (KiTVAK) Beşiktaş'a bir teşekkür yazısı yolladı.Şöyle:

''Bu çocuklarımız hayatta iken 'Kara Kartal'ın en güzel formaları, topları, resimleri ve dergileri, kulüp sorumluları tarafından, son derece titizlikle ve hassasiyetle hazırlanarak, hiç zaman kaybedilmeden hızla kendilerine gönderilmiştir. Kendilerinden habersiz başlayan iletişim, Beşiktaş'ın, Arda ve Erhan'a ulaşan özel telefonları ve ellerine geçen siyah-beyaz özel hediyeleri, yitirdiğimiz çocuklarımızı çok ama çok mutlu etmiştir. Bunları kelimelerle anlatmanın tarifi yoktur.Ama maalesef bu çocuklarımız artık aramızda değiller.Bunun acısını derinden yaşıyoruz. İrtibat kurduğumuz andan itibaren bizi yalnız bırakmayan Beşiktaş Spor Kulübü, bu acı haberi öğrenir öğrenmez, çocuklarımızın resimlerini istemiş ve geçtiğimiz cuma akşamı BJK İnönü Stadı'nda oynanan Beşiktaş-Kocaelispor maçı başlangıcı esnasında, yitirdiğimiz çocuklarımız adına özel olarak hazırlatılan resimli dev pankart açılarak, çocuklarımız anılmış ve 'Kara Kartal' onlar adına son muhteşem hareketini yapmıştır. Beşiktaş'ın bu koyu taraftarları, bu aydınlık genç delikanlılarına ve acılı ailelerine verdiği en güzel hediyedir. Tüm Beşiktaş Spor Kulübü yönetimine, takım oyuncularına, destek veren her bir çalışanına tek tek, ayrı ayrı yürekten teşekkür eder, minnet duygularımızı ifade etmeyi bir borç biliriz. KİTVAK, hem kendi adına, hem de kaybettiğimiz sevgili çocuklarımızın hüzünlü aileleri adına 'Kara Kartal'a yürekten, sonsuz teşekkür eder ve minnetlerini sunar."

KİTVAK Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Soncul

1 yorum:

Ömer dedi ki...

Haber ve icerigi on numara. Ancak sunu duzeltmek istedim; Besiktas Spor Kulubu diye bir sey yoktur. Besiktas Jimnastik Kulubu vardir.

Related Posts with Thumbnails