Nisan 28, 2010

NTVSpor Tarafsızlığı.

Son günlerde Fenerbahçe.org'un mirror'ı gibi çalışan NTVspor bugün de bir bombaya imza attı. Bugün sabah verdikleri haberi yalanlayıp çıktılar işin içinden. Dün de Fenerbahçe.org'un Ankaragücü yöneticisine verdiği cevabı aynı başlıkla duyurmuştu.
Sabah saatlerinde Aziz Yıldırım'ın Arda için 'Bir gün o şapkayı giyecek' demeci geçildi sitede. Ardından birkaç saat sonra sitede, Fenerbahçe.org ağzından bir yalanlama yapıldı. Olur, yanlış haber verilir de kaynak Sabah gazetesi ise ve madem kulüple bu kadar iç içesiniz, sormadan haber verilir mi? Suçu komple Sabah gazetesine atmışlar tabi.
Kendi ile çelişmiş oldu koca NTV. Tabi iletişimde aşılama modeli denilen, kısaca 'alışırlar, nelere alışmadılar ki' modeli olan sistem ile Arda Fener'e giderse nasıl bir tepki ile karşılaşırız çalışması da olabilir bu. Genelde siyasi partiler uygular bu metodu ama sene başından beri sistemli olarak Arda üzerinden uygulanıyor bu. Eğer böyle bir şeye alet olduysa NTVSpor helal olsun.
Valla yazıları git gide internetspor'a benzemeye başladı NTVSpor'un. Ciddi bir ön yargı ile bakıyorum artık NTV'ye. 90 dakika'nın kaldırılmasının üstüne Haşmet Babaoğlu'nun yazısı geliyor aklıma. Yoksa NTV'de işin kolayına kaçıp Fenerliler daha çok gazete alıyor, bizi de çok izlerler diye mi düştü bu kadar, bunu da anlamak güç.
Ve tüm bunlara ek olarak, bir de neredeyse her haberde artık bir yazım hatası var. Fabiano'ya Fabiona bile yazıldı dün. Klavye hatası olur da her haberde olmaz be birader. Laçkalık sarmış 4 bir yanını NTVspor'un. TV kanalı bahisçi kadrosuyla dolarsa doğal karşılamak gerek sanırsam.


Edit: 2.haber manşetten ve ana sayfadan kaldırıldı! 1.haber zaten yalanlama gelince kaldırılmıştı ama şu metin aynen yazıyordu.

6 yorum:

MY aslan avcısı dedi ki...

haberin en flaş cümlesini,herkesin anlayacağı en dikkat çeken cümleyi manşete çekmek işin doğru yanıdır.. bence bunda bir taraf olma söz konusu değil, madem ntv - fenere karşı tarafsız olamıyor da 2 gündür sağa sola açıklama yapan ankaragüçlü adamı 15-16 dakika canlı yayına alıyor, adamın dediklerinin deşifresini çıkarıp sitesinde yayınlıyor. taraf tutuyor olsalardı o adam onca dakika konuşturulur muydu ?.. ntv hem ekran yüzleriyle hem içeriğiyle ve yayın polikasıyla hem haberin hem sporun lokomotidir.. ntv'ye başarılar...sana da..

Unknown dedi ki...

ntv 'nin ne mal olduğunu Topuz transferi sırasında biz Beşiktaş'lılar , kendi aramızda bir karara bağlamıştık: "NTV, Azize'nin köpeğidir" nokta!

MY aslan avcısı dedi ki...

gurhan..ntv muhabiri Beşiktaş forması giydirip çıkarmadı mı Topuz'u, ne taraflığından bahsediyorsun ? Mehmet Beşiktaşa imza attı da Ntv mi yalan haber yapıp Fener'e transfer etti adamı?..Fenerli bir tek yayın organı vardır o da Fenerbahçe TVdir..

Metonet dedi ki...

90 dakikayı kaldırarak tarafını belli etmiştir bence. topuz olayı da var. bitmek tükenmek bilmeyen arda gitsin mi anketi de var. maç toplantısı anketleri 70-80 bin kişiyle dönüyor, arda anketi 20 binde kaldı 2-3 hafta tuttular anketi orda. tam da arda taraftar tarafından yuhalanırken. tesadüfe bak.

Unknown dedi ki...

Ulan bu bloglara da fotomaç-fanatik okuyup gaza gelenler ulaşmış, tüh ulan !!

Tuner dedi ki...

Bu kadar kısa bir haber olarak kalacağını sanmıyorum... Bu olsa olsa 1 Nisan için ayarlanmış bir video olabilir ama takımın durumu o aralar iyi olmayınca yayınlanmamıştır belki...

Related Posts with Thumbnails